2016. augusztus 8.

Nyitás + A történetről röviden

Róluk szól a történet
Ivana Williams nem hisz a boldog befejezésben, nem hisz abban hogy minden rendben lehet, miután egy évvel ezelőtt tragikus autóbalesetben kómába esett, elveszítette barátját, és két évvel fiatalabb kishúgát. Magát okolja a történtek miatt, de az anyukája minden pillanatban mellette van amióta hazaengedték a kórházból, és nem engedi hogy a lánya belefulladjon az önsajnálatba. Ám egy nap, mintha a világ hatalmasat fordult volna körülötte, Ivana megismerkedik egy árva tinédzserfiúval a kedves és természetes humorral rendelkező Jesse-vel, aki már egy hónapja otthagyta az árvaházat. Jesse magával hozza a reménnyel teli verseit, amiket Max bárjában szokott felolvasni szombat esténként, és bemutatja Ivanának kiskori szerelmét Tara-t, aki kétségbeesetten emlékezteti Őt a testvérére. 
Aztán képbe lép Nathaniel Ellis isa jóképű, gondoskodó és segítőkész fiatalember, aki egyedül neveli hat éves kishúgát Gabriellát, és szinte már törzsvendégek Max bárjában. A férfi 18 éves volt, mikor megszületett a kislány és amikor az édesapja elhunyt egy motorbalesetben. Nathaniel 20 évesen költözött el, mikor kishúga már két éves volt, de miután pár hónappal ezelőtt az édesanyjukat is hirtelen elveszítették, a férfinak szembe kellett néznie a dolgokkal, hogy mostantól neki kell felnevelnie Gabriellát. 
Mindkét főszereplőnk megsebzett, és mélyen legbelül mindketten vágynak valamire, de amikor útjaik a véletlen során mégis keresztezik egymást, rájönnek hogy a boldogság és a remény, mindvégig ott lebegett a szemük előtt. 

A TÖRTÉNET KEZDÉSE
2016. SZEPTEMBER 
Az időpont változhat! 

2 megjegyzés:

  1. Szia! Őszintén megmondom, hogy nekem nagyon tetszik ez a történet. Kíváncsian várom, hogy mi lesz benne.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Nagyon örülök hogy ezt mondod, remélem a későbbiekben sem okozok csalódást.. :) x

      Törlés